Snowworld Landgraaf

Programma zondag 19 januari – SnowWorld Landgraaf

10:30 – 11:15 inskiën en startnummers afhalen
11:15 – 11:45 bezichtiging
12:00 uur start eerste run – race 1.  
run 2: tijden worden gecommuniceerd via de speaker/coaches whatsapp.

Start race 2 via de speaker/coaches whatsapp.
circa 18:00 prijsuitreiking race 1 en race 2. Beide wedstrijden tellen voor NSkiV punten.

We hebben de keuze gemaakt om de wedstrijd later te starten dan gebruikelijk om het voor iedereen mogelijk te maken om op zondagochtend naar Landgraaf te rijden, door 4 slaloms te knallen (2 wedstrijden) en ’s avonds weer terug te rijden.

Deelname Belgische racers op SnowWorld RACE SERIES
De intentie is er om het nationale wedstrijd skicircuit van België en Nederland in de nabije toekomst meer te laten samenwerken en daarmee de omvang en gezonde skicompetitie voor beide landen te versterken.

Als PILOT wedstrijd zijn Belgische racers, in het bezit van een Belgische licentie bij sneeuwsport Vlaanderen, van harte uitgenodigd om deel te nemen bij De SnowWorld SERIES wedstrijden in Landgraaf en Zoetermeer. De startvolgorde zal plaats vinden op basis van Belgische punten en worden gecombineerd met alle Nederlandse deelnemers. De Belgische racers skiën mee voor de podiumplekken, maar behalen op deze wedstrijd geen officiële Belgische punten. Wel zal er een puntencalculatie plaatsvinden als test/pilot voor de toekomst. 

Voor de Nederlandse racers wordt er een geschoonde uitslagenlijst gepubliceerd (zonder Belgische deelnemers) die net als iedere andere wedstrijd telt voor officiële NSkiV punten.

PRIJZEN
Medailles voor plek 1 t/m 3 per categorie:
Benjamins (U-8), Aspiranten 1 (U-10), Aspiranten 2 (U-12), Scholieren 1 (U-14), Scholieren 2 (U-16), JSM (junioren/senioren/masters overall), Junioren 1 (2002-2003) en Masters (1989 en ouder)!

De prijzen worden verdeeld op basis van de uitslag ongeacht de nationaliteit van de deelnemer. Dit geldt ook voor het overall SnowWorld SERIES klassement alsmede het klassement voor de OVERALL prijs, de Snowworld Jaarkaart voor het seizoen 2020-2021.

OVERALL prijzen
SnowWorld sponsort 6 jaarkaarten voor het seizoen 2020-2021!
De snelste skiër & skister over de 4 wedstrijden wint een jaarkaart twv € 660,-.
Voor 3 categorieën zijn er dus 2 jaarkaarten te winnen; Aspiranten (U-10/U-12), Scholieren (U-14/U-16) en JSM.

FASTEST in the FRIDGE
Naast de prijzen 1 t/m 3 die er per categorie te behalen zijn is er een gave extra dagprijs:
-snelste dame en heer van de dag over 2 runs (U14 en ouder): 200,- euro

INSCHRIJVEN
Indien je uitkomt voor een skiteam/club verloopt de inschrijving via de ‘PWS’ van jouw club. Individueel inschrijven kan doormiddel van een mail te sturen met je voor en achternaam. Inschrijvingen voor 19 januari ontvangen we graag uiterlijk woensdag 15 januari per email : info@welovesnow.nl
Entry fee voor 2 wedstrijden: € 35,-
Oh ja: zorg dat je in bezit bent van een actieve wedstrijdlicentie van de Nederlandse Ski Vereniging. Klik hier voor alle info.